Kongskilde Industries øger produktionskapaciteten med 33% på fem uger i pilotprojekt

Kongskilde Industries øger produktionskapaciteten med 33% på fem uger i pilotprojekt

Kongskilde Industries producerer pneumatiske transport- og separationssystemer til industrien og landbruget.

Kongskilde Industries var oprindeligt ejet af DLG men fik i 2018 nye ejere. Sammen med en ny ledelse satte de i starten af 2021 gang i en ambitiøs transformation af Kongskilde Industries’ fabrik ved Sorø.

Målet er at gøre Kongskilde Industries’ produktion mere skalérbar, så Kongskilde Industries bliver en endnu mere attraktiv partner for sine kunder. Samtidig skal det også frigøre arbejdskapital, som kan investeres i at videreudvikle og konsolidere virksomhedens stærke position på markedet for små og mellemstore lufttransport- og luftseparationssystemer.

“Kongskilde er en virksomhed med et unikt produkt og en helt unik viden. Men da jeg tiltrådte som CEO blev det meget hurtigt tydeligt for mig, at den ikke havde fået den fornødne opmærksomhed. Vi bandt vores ressourcer i lagre i stedet for at investere i fremtiden. Jeg kendte i forvejen til de resultater, folkene bag ChangeForce har skabt og derfor var det oplagt at hente dem ind.”

Jeppe Lund, CEO

CEO Jeppe Lund valgte ChangeForce til at bistå med at gennemføre transformationen. Change Force har hjulpet med:

  • Indledende analyse af flows og tidsforbrug
  • Gennemgribende layoutændring, hvor arbejdstationer og flow i montageområdet er blevet strømlinet
  • Standardisering af arbejdsgange
  • Træning i performance management og struktureret problemløsning

Første projekt blev gennemført i montageområdet i starten af 2021. I løbet af fem uger øgede medarbejderne produktionskapaciteten med 33%. Medarbejderne har samtidig opbygget kompetencer, som gør, at de nu kan lave løbende forbedringer med begrænset assistance.

Erfaringerne er så lovende, så Kongskilde Industries har besluttet at udvide samarbejdet med ChangeForce og gennemføre pilotprojekter i alle sine produktionsområde inden udgangen af 2021.

Da jeg blev produktionschef overtog jeg en fabrik, der i mange år havde været underinvesteret. Vi var havnet i en ond cirkel, hvor vi brugte en masse tid på at fikse det, der ikke virkede i stedet for at få taget hånd om de grundlæggende problemer. Derfor har det været fantastisk at få ChangeForce med ombord. Det er dejligt endelig at få mulighed for at gøre det rigtige.

Anja Juhler Nielsen, Operations Director

You may also like

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GENERAL

WE ARE HAPPY TO ANNOUNCE THE LAUNCH OF CHANGEFORCE​

17. October 2019

GENERAL

WE ARE HAPPY TO ANNOUNCE THE LAUNCH OF CHANGEFORCE​

17. October 2019

GENERAL

WE ARE HAPPY TO ANNOUNCE THE LAUNCH OF CHANGEFORCE​

17. October 2019